Uw stevige parketvloer in een tijdloos design bij T&S Dumont te Zonhoven, Limburg

Uw parketvloer, rustgevend en duurzaam:

Legt u een nieuwe vloer? Kies dan voor hout. Want parket geeft elke ruimte een gezellige en rustgevende sfeer. Parket is zo robuust dat het gemakkelijk 10-tallen jaren mooi blijft. Deze garantie wordt verzekerd bij T&S Dumont. In onze showroom helpen wij u graag verder met het zoeken uit het ruime assortiment topmerken. Bij u thuis zien Tim & Sven er persoonlijk op toe dat de afwerking perfect is.

Ook in uw woning, winkel of kantoorruimte is parket de beste keuze. Wilt u een bestaande houten vloer renoveren? Met het team van T&S Dumont haalt u meer dan vijftien jaar ervaring in huis. Ze komen ter plaatse voor een offerte. Overtuigd? Dan schuren ze uw vloer zorgvuldig op, tot hij er weer als nieuw uitziet.

Bezoek ook parketvloeren-limburg.be

Duurzame kwaliteit in parketvloeren:

U gaat voor niets minder dan solide topkwaliteit met een uiterst lange levensduur als u kiest voor een van onze schitterende parketvloeren met karakter.

Zowel meerlaags, samengesteld als massief parket sieren ons aanbod. Lengte, breedte, dikte, finish, kleur, materiaal, T&S Dumont heeft uiteraard enkel maatwerk voor u in petto. Het resultaat mag dan ook gezien worden!

Trendy laminaat en vinyl:

Laat u verrassen door de topkwaliteit van onze laminaat en vinylvloeren. Die lenen er zich trouwens uitstekend toe om bij renovaties op uw bestaande vloeren te leggen. Vloeren die tegen een stootje kunnen, makkelijk te onderhouden en eenvoudig te verwijderen zijn, indien gewenst voorzien van een akoestische of isolerende onderlaag: vraag gespecialiseerd advies aan T&S Dumont voor een vloer die in de kijker loopt!

In onze showroom te Zonhoven kunt u onze kwaliteitsvloeren zelf komen bewonderen.